TR

HAKKIMIZDA

küçükköy hastane gaziosmanpaşa hastane

SAĞLIĞINIZ EMİN ELLERDE

Başarı Hastanesi 20 yıla yakın birikim ve tecrübesi ile hem ulusal hem de uluslararası alanda sağlıkta fark yaratıyor.

Türkiye'nin kalbi İstanbul'da sağlık alanında Başarı Ailesi'nden aldığı güçle sağlıkta dönüşüm projelerine uygun olarak kendini yenileyen Başarı Hastanesi, 2014 yılında 8500 m2 kapalı alanda gerçekleştirdiği yatırımla hem SGK hem de özel sağlık sigortaları anlaşmalarıyla sağlık hizmetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz sürdürüyor.

18 erişkin yoğun bakım, 4 koroner yoğun bakım, 27 yeni doğan yoğun bakım, 51 klinik yatağı, 40 hekim, 350 profesyonel ve deneyimli çalışanı ile sağlıkta yarattığı hizmet kalitesinin haklı gururunu yaşıyor.

Robotik Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Acil, Ağız ve Diş Hastalıkları , Anestezi ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Beslenme ve Diyet,Check – Up Merkezi, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Estetik - Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi, Estetik - Güzellik Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz, Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ve Üroloji servislerinde sağlıklı bir yaşam için çalışıyor.

küçükköy hastane gaziosmanpasa hastaneler

20 YILDIR GÜVENLE...

Üstün görüntüleme teknolojileri ile donatılmış hastanemizde radyoloji servisimiz MR, BT, dijital röntgen, mamografi, panaromik film, renkli doppler, ultroson, endoskopi ve taş kırma ünitesi imkanlarıyla sağlık hizmetlerini sunarken mikrobiyoloji ve biyokimya laboratuvarlarıyla teşhis ve tedavi süreçlerinde uzman hekim kadromuz ve güler yüzlü sağlık çalışanlarımız profesyonel ve güvenle hizmet sağlıyor.

Ayrıca kardiyoloji bölümünde EKO - EKG - Efor - Holter hizmetleri, nöroloji bölümünde EEG ve EMG çekimleri gerçekleştirilirken , üroloji bölümünde taş kırma ürodinami hastalarımıza sağlıklı bir yaşam sunuyoruz.

Modern teknolojik cihazlarla donatılmış 4 adet ameliyathanesi 2 adet doğumhanesinde, haftanın 7 günü 24 saat, her türlü cerrahi operasyon ve doğum yapılabilmektedir.

Güzellik ve estetik ünitemizde; uzman dermatoloğumuzun kontrolünde, konusunda deneyimli estetisyenlerimiz tarafından; lazer epilasyon, bölgesel zayıflama ve cilt bakımı işlemleri yapılmaktadır.

Kaliteli ve güvende sağlık hizmeti ilkesi ile erişkin ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinde kesintisiz hizmet vermektedir.

İstanbul'da Avrupa yakasının iş ve üretim merkezlerinin yakınında yer alan Başarı Hastanesi tüm acil durumlarda ve iş kazalarında 7 gün 24 saat tüm gücüyle sağlık hizmeti sunuyor.

Sağlıklı bir yaşam için İstanbul Atatürk Havalimanına 20 dk mesafede, Gaziosmanpaşa'da, TEM'e en yakın lokasyonda bulunan özel sağlık kurumu olan hastanemiz iş ve turizm merkezlerinin yanı başında yer alıyor. Tüm sağlık hizmetlerini üstün otelcilik hizmetleri ile birlikte sunan Başarı Hastanesi'nde sağlık alanında hizmetlerinizi alırken İstanbul'u keşfetmenin de ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Vizyon

Başarı hastanesi hizmet sunduğu sağlık sektöründe öncelikle hasta ve hasta yakınlarının güvenini sağlayarak, doğru sağlık hizmetinin sunumunu bilimsel ve teknolojik yöntemlerle gerçekleştirmektedir. Kurumumuz gelişen ve dönüşen yenilikleri takip ederek kaliteli sağlık ekibiyle hizmetini geliştirmek ve sektörde güvenilir öncü kurumlardan biri olmayı hedeflemektedir.

Misyon

Sağlık hizmeti sunumunda bilimsel ve teknolojik yapısını süreklilik ilkesiyle geliştirmeyi,

Etik ve kaliteli ekip ruhuyla memnuniyete odaklanarak; bölgemizde, yurtiçi ve uluslararası düzlemde sağlık hizmetlerimizin yaygınlaşması ve buna yönelik çalışmaların tüm birimlerce desteklemek

Yenilikçi ruhuyla kaliteli sağlık hizmetimizi, sağlık turizminde kabul gören bir boyuta taşıyarak sektörde sürekli büyümeyi hedeflemektedir.

Kalite Politikamız

Hastanemizin kabul gören ve güvene dayalı hizmet anlayışını sürdürmek; Sağlık Bakanlığı’nın hizmet ve kalite standartlarına uygun uluslararası boyuttaki yapısını tekrar organize etmek amacıyla aşağıdaki kriterleri takip etmektedir;

• Günümüz teknolojisinde tıbbi ve etik değerler doğrultusunda hizmet vermek,
  • Modern bir hastane ortamında kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak,
  • Hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını en verimli şekilde yerine getirmek,
  • Uluslararası kalite standardı olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi esaslarına göre hizmet alınabilmesini sağlamak,
  • Temizlik ve hijyen kriterlerine uygun hizmet sağlamak,
  • Sağlık hizmeti yanında toplumun gelişimine ve eğitime katkı sağlayan bir kuruluş olmak,
  • Sürdürülebilir ve istihdama katkı sağlayan bir kuruluş olmak.